– The Garden Manager –
uw aanspreekpunt voor betaalbaar vakmanschap met een optimaal resultaat binnen elk budget.

Op zoek naar een professional voor uw tuin? Voor het beplanten van uw tuin of voor uw sierbestrating? Misschien zoekt u een timmerman voor die overkapping op maat? Of zoekt u professionals die juist alle elementen van uw (nieuwe) tuin kunnen realiseren? Bij The Garden Manager vind u al deze professionals. The Garden Manager is de schakel tussen u en de verschillende professionals, allemaal experts binnen hun eigen vakgebied. Één aanspreekpunt voor verschillende disciplines. Omdat een tuinman geen stratenmaker is en een stratenmaker geen timmerman is. Niet als u op zoek bent naar deskundig advies en vakmanschap. Wij staan voor kwaliteit, of het nu gaat om het plaatsen van een enkele schutting of om de aanleg van uw totale tuin, groot of klein.

U kunt bij The Garden Manager terecht voor verschillende werkzaamheden: Van een een degelijk geplaatste schutting of een pergola op maat, tot de aanleg of het onderhoud van het groen rondom uw bedrijfspand. Wij bieden service op maat, altijd in overleg en volgens uw wensen. Wij maken het verschil door een deskundig advies en een duidelijke uitleg. Heldere afspraken, u weet altijd vooraf waar u aan toe bent. Door de unieke samenwerking tussen de verschillende, aan The Garden Manager gelieerde professionals, zijn wij in staat om vakmanschap betaalbaar te houden. Voor een optimaal resultaat binnen elk budget.

The Garden Manager staat ook voor “ontzorgen”. Van de eerste kennismaking tot en met de realisatie van uw project: The Garden Manager overziet alle werkzaamheden, onderhoudt de contacten met de experts en ziet erop toe dat alle werkzaamheden conform de afspraken worden uitgevoerd. Geen verrassingen.
Al onze experts hebben passie voor hun vak en wij zijn dan ook trots op de kwaliteit van het werk dat wij leveren. Dat beperkt zich niet alleen tot het product wat wij leveren. Tijdens het werk streven wij ernaar om de eventuele overlast die de werkzaamheden kunnen opleveren voor u en uw omgeving tot een minimum te beperken. En na elk project wordt het restafval afgevoerd en leveren wij uw tuin of bedrijfsterrein netjes op. Daarna voert The Garden Manager (indien mogelijk samen met u) een eindcontrole uit. Wij gaan pas weg als de afwerking aan onze kwaliteitseisen voldoet, wij het resultaat kunnen goedkeuren en u tevreden bent.